Εφαρμογές με στόχο την αύξηση πωλήσεων

Αυτοματοποιήστε καθημερινές σας ασχολίες και εργασίες στο χώρο εργασίας

Κατασκευή Εφαρμογών για συστήματα Windows

Είμαστε μια έμπιστη επιχείρηση ανάπτυξης λογισμικού σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού, όπως C#, Java, και Ruby.  Η Quantum Μεσσηνία εγκαθιστά την μεγάλη επιχειρησιακή γνώση και εμπειρία της για την κατασκευή σημαντικών εφαρμογών για υπολογιστές σε τεχνολογίες Cordoba, Angular JS, Microsoft .NET, Cloud Τεχνολογίες.  Πελάτες μας είναι μια μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων, όπως λογιστήρια, ιατρεία, συνεταιρισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις.

Κατασκευή Εφαρμογών για συστήματα iMac

Από το 2008 είμαστε ενεργή κατασκευαστές προγραμμάτων για συστήματα iMac υπολογιστών γραφείου.  Έχουμε παρελθόν με ήχο και βίντεο εφαρμογές, και επίσης για εργαλεία καθημερινής χρήσης όπως ημερολόγια, μετονομασίες λίστας mp3 κ.α.  Πέρα από αυτά μπορούμε να αναπτύξουμε μια εφαρμογή, που ίσως υπάρχει σε windows πλατφόρμα, άμεσα σε περιβάλλον macintosh.

Τι κερδίζουν οι πέλατες μας

Εφαρμογές που αλλάζουν το παιχνίδι: οι σωστές τεχνολογίες, κατασκευασμένες στα μέτρα σας, για να λύσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της επιχείρησής σας. Δεν έχει σημασία ποια είναι η εφαρμογή που πρέπει να αναπτυχθεί, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εμάς.

Ποιοι είναι οι πελάτες μας

Υποστηρίζουμε έξυπνες και προηγμένες επιχειρήσεις, παγκοσμίως, που αναγνωρίζουν την ανάγκη για έναν εξειδικευμένο συνεργάτη στη τεχνολογία. Αναγνωρίζουν την ανάγκη για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων που παράγουν υψηλές αποδόσεις με μικρό κίνδυνο προς την επιχείρηση τους. Επίσης, υποστηρίζουμε συνεταιρισμούς/εταιρείες που απαιτούν ποιότητα και αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα του προγραμματισμού. Επιτηρούμε επιχειρήσεις που αναζητούν ανώτατες ικανότητες, με υψηλή ειδίκευση προγραμματισμού στην ανάπτυξη εφαρμογών σε καινότομες τεχνολογίες.

Θέλεις να δημιουργήσεις μια καινοτομική εφαρμογή και δεν ξέρεις πως ;
ΝΑΙ