• Κατασκευή Ιστοσελίδων

    Με τα οικονομικά πακέτα μας και στόχο την εξαιρετική ποιότητα ανεβάζουμε την επιχείρηση σας επίπεδο.

  • Ιστοσελίδες για τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές

    Κατασκευή στα μέτρα σας, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί και ακόμη καλύτερα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την επιχείρηση σας ξεκινώντας από την ιδέα σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει την συγκέντρωση αρχείων σε ψηφιακή μορφή από την επιχείρηση σας, όπως εικόνες, κείμενα, ήχους, βίντεο, έγγραφα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε για την συγκέντρωση αυτών των media και θα σας ζητήσουμε να μας δείξετε σε χαρτί πως φαντάζεστε την ιστοσελίδα σας. Από εκεί ξεκινάμε μια ανάλυση του τι θέλετε και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς, την επιχείρηση σας και το πορτοφόλι σας.

Custom Ιστοσελίδες στα μέτρα σας

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο του web design όπως PHP, HTML5, ASP.NET, Javascript και SQL για την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας από την αρχή με μόνο οδηγό ένα σχέδιο σε χαρτί και την ιδέα σας. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν και οι κατασκευές «custom plugins» για CMS πλατφόρμες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Wordpress

Η ευκολότερη πλατφόρμα δυναμικής ιστοσελίδας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ιντερνετ. Γραμμένη σε PHP και με μεγάλη ευκολία αλλαγών σε ζωντανή φάση και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε custom wordpress ή να διαλέξετε από τις άφθονες επιλογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει και πίνακα ελέγχου της σελίδας και των χρηστών της.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Joomla

Η δυναμικότερη πλατφόρμα για εφαρμογές διαδικτυακές και προχωρημένες ιστοσελίδες με πανέμορφα αποτελέσματα. Η εφαρμογή είναι εύκολη στην χρήση για τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου και με εξαιρετική οργάνωση. Περιλαμβάνει και πίνακα ελέγχου της σελίδας και των χρηστών της.

Custom HTML5 - CSS3

Δεν είναι πια μια νέα τεχνολογία αλλά υπάρχει μερικά χρόνια στο διαδίκτυο και καθώς περνάει ο καιρός όλο και απλώνετε σε νέες κατηγορίες διαδικτυακών εφαρμογών. Οι επιλογές και η δυναμική της δεν έχουν όρια και μπορείς να δημιουργήσεις πανέμορφες ιστοσελίδες με κινούμενα αντικείμενα και αρκετά «eye-candy».

Κατασκευή Ιστοσελίδων με ASP.NET

Η τεχνολογία που βασίζετε σε γλώσσα C# και VB, και χρησιμοποιείτε ήδη από αρκετές διάσημες εταιρείες στο διαδίκτυο είναι μια λύση ακόμη για να κατασκευάσετε ισχυρές e-commerce ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές. Η επιλογές διασταύρωσης λειτουργιών είναι ατελείωτες και μπορούμε να δημιουργήσουμε panel διαχείρισης χρηστών και συνδρομών και όπως και άλλες λειτουργίες που χρησιμοποιούν βάσης δεδομένων.

Είμαστε αυτό που ψάχνατε; Μην διστάσετε να μας το πείτε!
ΝΑΙ