• Κατασκευή Διαδικτυακών Καταστημάτων eShop

    Πώληση προϊόντων μέσα από το ίντερνετ και με πληρωμές αγορών με πιστωτική κάρτα, paypal ή αντικαταβολή.

  • eShop για όλα τα μεγέθη οθόνων

    Χωρίς περιορισμούς στη προβολή σας, και με συμβατότητα σε όλες τις συσκευές, τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές. Εδραιώνετε την παρουσία σας όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί και ακόμη καλύτερα.

Κατασκευή eShop

Κατασκευάζουμε eshop σε νέες πλατφόρμες διαχείρισης. Η κατασκευή του eshop περιλαμβάνει την συγκέντρωση των πρώτων πέντε προϊόντων σε ψηφιακή μορφή από την επιχείρηση σας, όπως εικόνες, κείμενα, ήχους, βίντεο, έγγραφα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε για την συγκέντρωση αυτών των media αλλά και θα σας ζητήσουμε να μας δείξετε σε χαρτί πως φαντάζεστε το eshop σας. Έπειτα σας εκπαιδεύουμε πως να ανεβάζετε προϊόντα και πως να τα αναβαθμίζετε, καταργείτε ή προσθέτετε. Επίσης, θα σας δείξουμε πως να δημιουργείτε προσφορές και εκπτώσεις στο κατάστημα σας και πως να μαζεύετε πληροφορίες για τις αγορές του καταστήματος σας.

Custom Καταστήματα eShop στα μέτρα σας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το ονειρεμένο σας κατάστημα, όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί.  Δεν μένουμε στους περιορισμούς ενός template, αλλά μπορούμε και περνάμε τα όρια τους και δημιουργούμε όμορφα eshop με custom χαρακτηριστικά και custom λειτουργίες.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με Wordpress

Για οικονομικότερα eshop μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο template από τα έτοιμα που υπάρχουν στο ίντερνετ και μετά να το μετατρέψουμε όπως θέλετε.  Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα plugins για να μειώσουμε το κόστος κατασκευής χωρίς να μειώσουμε την τελική ποιότητα του eshop.  Το WordPress παρέχει ασφάλεια και ελαστικότητα στη δημιουργία λειτουργιών και στη συντήρηση του.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με Joomla

Μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο template από τα έτοιμα που υπάρχουν στο ίντερνετ και μετά να το μετατρέψουμε όπως θέλετε.  Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα extensions ή components για να μειώσουμε το κόστος κατασκευής χωρίς να μειώσουμε την τελική ποιότητα του eshop.  Το Joomla παρέχει τα πάντα για ένα επαγγελματικό eshop και η συντήρηση του είναι απίστευτα εύκολη.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με OpenCart

Μια πανέμορφη πλατφόρμα διαχείρισης διαδικτυακών πωλήσεων με εύκολη χρήση στο πελάτη και στον ιδιοκτήτη. Άφθονες κατηγορίες προϊόντων, και με οχτώ διαφορετικές επιλογές αποστολής προϊόντος. Φιλικό προς την εύκολη εύρεση σε μηχανές αναζητήσεων όπως τη Google.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με PrestaShop

Εύκολη πλοήγηση πελάτη και checkout προϊόντων μέσα από μία μόνο σελίδα. Φιλικό προς την εύκολη εύρεση σε μηχανές αναζητήσεων όπως τη Google, yahoo, bing. Η αισθητική της πλατφόρμας είναι εξαιρετική για πολυτελή προϊόντα (π.χ. κοσμήματα, είδη γάμου) και δίνει στο χρήστη την αίσθηση επαγγελματισμού και πολυτέλειας.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με Drupal

Η καλύτερη λύση για την καλύτερη εύρεση των προϊόντων σας σε μηχανές αναζητήσεων όπως την Google, yahoo, bing. Παρέχει από μόνο του την διαχείριση marketing των προϊόντων σας και δεν χρειάζεται την βοήθεια από μια δεύτερη πλατφόρμα διαχείρισης, αντίθετα από το Magento και το PrestaShop.

Κατασκευή Καταστημάτων eShop με Magento

Η καλύτερη πλατφόρμα για την διαχείριση πολλών καταστημάτων κάτω από έναν πίνακα ελέγχου. Μπορεί να κατασκευαστεί για μικρές επιχειρήσεις αλλά και για τεράστια καταστήματα. Παρέχει τα περισσότερα που προσφέρουν και οι άλλες πλατφόρμες συν το ότι έχει ήδη εφαρμοστεί η ρύθμιση για Google Analytics, Google Base και Google Checkout.

Είμαστε αυτό που ψάχνατε; Μην διστάσετε να μας το πείτε!
ΝΑΙ