Ζητήστε μας Προσφορά

Θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το κόστος του έργου σας. Φιλικά μπορούμε να συζητήσουμε το μέλλον της ιδέας σας και πως μπορεί να υλοποιηθεί με τις σημερινές τεχνολογίες που υπάρχουν.

Κορυφαίος Επαγγελματίας Πληροφορικής

Με σπουδές στο εξωτερικό και αποφοίτηση από εγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο κ.Πέτρος Κόντος κατέχει Bachelor σε Computer Science, και Master σε Νανομηχανική από το Πανεπιστήμιο του Λόνγκ Μπίτς, στη Πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένος Solution Developer της Microsoft από το 2003. Επίσης, κατέχει πιστοποιητικό Novell Engineer σε Netware 6, από το 2003.

Ανοιχτά 24/7

Δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο, Σαββάτο και Κυριακή, για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας. Η ποιότητα των έργων μας και η οικονομικές προσφορές μας, μας έχουν κάνει ένα περιζήτητο εργαλείο για εταιρείες στο κλάδο πληροφορικής αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.

Παίρνουμε την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα σας πολύ σοβαρά

Τα προσωπικά δεδομένα σας όπως email, Όνομα, Επώνυμο, Ιδέα Εφαρμογής, κ.α. είναι ασφαλή μαζί μας, γιατί διατηρούμε εχεμύθεια με τους πελάτες μας και θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί σας, για πολλά χρόνια ακόμη.

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινά: 09:00 π.μ – 22:00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ – 22:00 μ.μ.
Κυριακή: 12:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Κινητό: 69 8755 78 22

Διεύθυνση eMail

info@qsa.gr

Main Contact Form
Sending