• ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ

    Όταν πρόκειται για ανάπτυξη ενός Android app, πιστεύουμε ότι η πλήρης custom δουλειά είναι το κλειδί, και όχι μια εξαίρεση.

Εμπειρία στην Υλοποίηση Android

Στη QSA, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια σειρά από native mobile υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών, συμπεριλαμβάνωντας την ανάπτυξη Android app. Οι native εφαρμογές μας Android είναι χτισμένες από το μηδέν, για να επωφεληθούμε από τη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτήν τη ταχύτερα αναπτυσσόμενη κινητή πλατφόρμα στον κόσμο, και κάθε app αξιοποιεί αυτές τις ιδιότητες στο μέγιστο βαθμό.

Γυαλιστερές, Αλάνθαστες Εφαρμογές Android

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν την Quantum να ξεχωρίζει από το πλήθος των άλλων σχεδιαστών εφαρμογών Android εκεί έξω είναι η γνώσεις μας. Έχουμε ικανότητες, δημιουργικότητα, πρωτοβουλία και εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται όχι μόνο να οικοδομήσουμε μια μεγάλη mobile app, αλλά να χτίσουμε μια που είναι αξιόπιστη, πλήρως λειτουργική, και είναι προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας.

Ταχύτητα, Εμφάνιση και Δυναμική

Έχουμε τις δεξιότητες και την απαραίτητη εμπειρία για να επωφεληθείτε.  Κατασκευάζουμε εφαρμογές που «φορτώνουν» και λειτουργούν γρήγορα.  Από την άλλη μεριά δεν θυσιάζουμε την αισθητική και το σχέδιο αλλά του δίνουμε έμφαση και το αναμιγνύουμε στην λειτουργία της εφαρμογής.

Γιατί ξεχωρίζουμε

«Εκεί που είσαι, ήμουνα.. και εδώ που είμαι θα’ρθεις.» – Λαϊκό ρητό που καλύπτει την εμπειρία μας

Πολύχρονη Εμπειρία

Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 110 εφαρμογές android μέχρι τώρα.

Χαμηλές Τιμές

Διασφαλίζουμε οικονομικές τιμές για να μην τινάξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον αέρα.

Όλα σε Ένα

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια υλοποίησης της android εφαρμογής σας. Από σχεδιασμό, στρατηγική λειτουργία και προγραμματισμό.

Θέλετε προσφορά για Android εφαρμογή;
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εφαρμογές Android

Μια συλλογή android εφαρμογών πελατών μας

Ρωτήστε μας ότι θέλετε. Μπορείτε να στείλετε email όλο το 24ωρο

Καλέστε στο κινητό: 6987.5578.22 ή στείλτε Email στο: info@qsa.gr